fredag!!!

wiho då var det äntligen fredag igen :) min vecka har varit lugn, skolan börjar ta slut lite smått :) as skönt.
jag har sovit hos älsklingen i två nätter nu :) ikväll vet jag inte om det händer något speciellt, jag ska iaf vara på hemmaplan :) sen imorgon ska jag jobba tre timmar :)
på söndag .... Kanske, kanske , kanske!!!!! :D

fradag :)

det känns lite konstigt att det är fredag idag, för egentligen känns det typ som söndag :P det har varit skönt med långledighet :) väknade vid halv tio av ett sms imorse :) gick upp och åt smörgåsar med jordnötssmör , mums! efter det har jag fixat lite, målat naglarna och tvättat håret, ska åka och möta älsklingen på gymmet vid 12. ska sova hos honom idag för vi ska vara hos Emelie och David runt halv elva imorgon , vi ska nämligen passa Ludvid (som är 4 månader) hela dagen imorgon, det ska bli jätte kul! :)
får se om jag orkar/ har tid att lägga in ett inlägg ikväll :)


19 Maj 2009

idag har det varit en riktigt bra dag :) För det första firar jag och älsklingen ett och ett halvt år tillsammans idag :)<3
sen på eftermiddagen fick jag reda på att Sara har fått en liten flicka!!! precis som jag trodde :) längtar riktigt mycket tills jag får träffa henne!
appropå det så skojade jag med mamma igår om att vi skulle åka upp till Avesta i helgen och hälsa på Sara, Micke och Casper men så tänkte jag att det är ju inte så kul att åka dit om inte bebisen har kommit (även om det alltid är super roligt att träffa dom så skulle vi ju i huvudsak åka för att träffa bebben isåfall) och eftersom att det inte hade kommit någon bebis var det ingen ide, men så kom hon idag :)<3
 

18 - maj

min dag har känts ganska kort :) det började med svenska, sen engelska och efter det var det lunch, idag serverades kycklinggryta med ris :) efter lunchen var det frisör där vi skulle göra toning, men jag var den enda i klassen som hann göra det i fredags så jag var redan klar, så jag välde att göra lite folieslingor på dockan :) gjorde dom som effekt och det blev coolt :) efter frisören var det dags för matte men läraren hade gått hem för att rätta prov så vi fick gå hem och plugga på vårat statistikarbete som vi håller på med :)

tänker på er, Andreas och Pernilla idag! allt kommer att gå bra med eran prinsessa! :)<3

tänker även på min kusin Sara som har BF på onsdag, hoppas att den lilla "Håkan" (som den blivande storebror Casper 2år säger) tittar ut snart :) hoppas det blir en söt liten tjej :)<3


skolan

är i skolan nu , började halv nio med svenska, nu snart börjar engelskan sen lunch :)
skriver lite senare när jag kommer hem :)

hemma

nu är jag hemma efter att ha varit ute med vännerna :) vi har haft det jätte trevligt :) när det blev kallt drog vi hem till micke och satt och chillade till lite musik och film :) nu ska jag sova som en gud ;) sen får vi se vart morgondagen tar mig ;)
sov gott allihopa!  <3

oj..

tiden går så fort.. jag har varken tid eller ork att blogga så ofta men jag ska försöka ta tag i det och i alla fall försöka lägga in ett inlägg i veckan :) äsch har inte speciellt mycket att skriva just nu, men ett inlägg i veckan minst från och med nu!! :)

ha en riktigt bra lördagkväll :)

RSS 2.0