Fredag :)

Idag är de äntligen fredag :) jag mår inte så bra och behövde lite vila så jag är hemma idag :/ har mest sovit faktiskt! igår sov jag hos älsklingen, det var kul att träffa de och hundarna!! :) och snart är det dags för uställning igen!! :) jag hoppas att det går minst lika bra som förra gången!! fast man får ju inte hoppas för mycket, man vet ju aldrig :) 

posten kom nyss, det var brev till mig, undra vad det kan va tänkte jag men det var mitt presentkort som jag fått alldeles gratis !!! 150 kr på åhlens!! om ni oxå vill testa vilket jag rekomenderar så blir ni medlem på den här länken! 

 http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=87731

ha en bra dag! 

Fredag!

Oj vad trött jag är nu ... gick upp vid åtta duschade, fixade mig och sen åkte jag till praktiken, var där var kvart över tio. slutade vid kvart i sju... trött som en tokig... slängde mig hem, åt mat och nu sitter jag här i fåtöljen med datorn i knät.. och här ska jag sitta hela kvällen lång, så länge jag håller mig vaken vill säga , haha :) ha en bra kväll allihopa!!! :) kram

Torsdag morgon :)

Halloj! det blev inget skrivande igår när jag kom hem för jag kom aldrig hem , kan man säga. Jag var först i skolan sen pratade jag med dom på praktiken och det gick bra, jag får vara där måndagar och även idag och imorgon :) efter det åkte jag till globen en sväng och kikade lite :) hittade en fin skinjacka som jag köpte :) sen åkte jag till mammas jobb och var där en stund , sendan vidare för att möta sofia och vaccinera hennes katt hos veterinären i farsta :) direkt där ifrån åkte jag till slussen för att möta pojkvännen :) sen igår kväll gjorde vi inte så mycket mer än att kamma lite tovor på Max, och så var vi i stallet en stund också :) jag sov kvar där, men hade inga grejer med mig så jag fick åka tidigt imorse, vi åkte ett tag innan halv sju :) nu är jag hemma igen :) ska vara på praktiken klockan halv elva :) skönt med lite mjukstart såhär i början :) ska gymma med Sofia när jag slutat :) det ska bli skönt att komma igång med det ORDENTLIGT!! :) ha en bra dag allihopa!!

Onsdag

onsdag, jaha då var det dags för skola igen :) ska vara där vid elva sen blir det väl bara någon timme skulle jag tro, efter skolan måste jag åka och prata med dom på min praktik, det körde ihop sig lite, jag hade tappat bort papprerna om vilka dagar det var men var 90% säker på att det var måndagar, hela terminen, så jag sa till praktiken att jag skulle komma tillbaka idag och säga till 100% .
men när jag kom hem och hittade papprerna så visade det sig att det skull vara praktik tors och fre även den HÄR VECKAN ! oj, hoppas att de kan ta emot mig :/

jag skriver sen när jag kommer hem !
Ha en bra dag!


god kväll!

sen jag skrev sist har jag hunnit med ganska mycket, jag fixade mig och åkte till mamma, var på hennes jobb vid halv två, ca en timme senare åkte vi in till stan, och vi gick och gick, ända tills våra magar sa ifrån rejält, då hade vi gått i över 4 timmar, det kändes i benen och fötterna kan jag säga :)
 jag passade även på att fixa praktik , som vi ska ha en dag i veckan hela terminen, men när jag kom hem såg jag att vi ska ha praktik på tors och fre den här veckan oxå!!!! ojojoj , ska prata med dom imorgon och se om det finns någon möjlighet att jag kan vara där då också :) 

när vi kom hem hade jag endast köpt en grå kofta från h&m för 198:- har en likadan svart så det blev en "favorit i repris" hihi vi skyndade att sätta på spisen med mat direkt, sen dess har jag nog mest suttit här :) 

näe nu ska jag gå och lägga mig, det är ju faktiskt skola imorgon :) 
GOD NATT! 

kom på att jag glömt att visa min alldeles egna lilla sötnos Max :)
Kom på att jag har glömt att visa min alldeles egna lilla sötnos Max!! :)

hejhej hallå

har tänk lite, och det är ju väldigt kul att blogga! :) 
har börjat med mitt nyttiga och duktigt liv nu :) ska börja spendera mer tid på gymmet och så ska jag äta mer nyttig mat :) det känns redan bra ! :) var på gymmet igår och det var såå himla skönt :) funderar på att gå dit ett tag imorrn igen efter uppropet i skolan :) 

jag har beställt mitt första presentkort på 100 kr från gratismode oxå!! :) det kommer om någon vecka! prova själv här: http://www.gratismode.se/?c=3924

juste, hittade en hemsida som jag tror ska vara riktigt bra ! man samlar pengar genom att göra olika erbjudanden , det finns många erbjudanden som är gratis så alltså kan man få pengar helt gratis :) testa gärna! http://www.woopa.se/?ref=sofflan

Ha en bra dag!





RSS 2.0