länge sen :/

det va fett länge sen jag bloggade nu, men jag har varit på värmdö och så har jag jobbat en hel del :/ det ska bli bättring på det jag lovar :)

jag har jobbat hela helgen, lite jobbigt men ändå väldigt kul :) och i lördags köpte jag vita jeans och nya skor, lägger in bilder senare :) idag har jag mest varit hemma, emma kom imorse och hade med sig massa kläder till mig som hon hade rensat ur :D sen efter det åt vi frukost och satt och snackade jätte länge :) haha sen efter ett tag började det åska och blixtra som faaan ! :S när det hade slutat gick vi ner till centrum och köpte en tidning :)
och för ett tag sen bestämde jag mig att jag ska till värmdö idag :D det ska bli roligt :)

nu ska jag fixa mig och snart ska jag dra :) ciao!

söndag.

idag har jag varit i stan med emma och julle <3 jag skulle egentligen bara åka med emma och köpa en klocka men det blev en hel del kläder :) haha man kan ju inte låta bli när det är massa rea! :D

                       

långärmad tröja BikBok 29 :-
lång tjocktröja BikBok 29:-
stickad kortärmad BikBok 29:-
bh Ginatricot 49:-
tublinne BikBok 29:-
sjal BikBok 19:-
skärp Ginatricot 15:-
mjukisbyxor BikBok 29:-

och igår var jag i globen en stund med mamma :) då skulle jag egentligen inte heller shoppa nått men det blev lite då oxå :P haha fast klockan köpte jag dagen innan, altså i fredags efter jobbet :)

        

höga döskalleskor Dinsko 49:-
vita ballerina Dinsko 49:-
hårspännen H&M 19.50:-
klocka Ur&penn 249:-

ikväll ska jag gå ut med emma :) hoppas det blir trevligt :) och sen vill jag passa på att tacka för en riktigt trevlig helg :) imorgon (måndag) ska jag jobba igen så då är det vara slänga på sig den gröna tröjan, namnskylten och ett leende :) haha

torsdag.

dagen började med att älsklingen ringde och väkte mig, han va i solna och undrade om han kunde komma hit, självklart. men jag va så trött att jag somnade om, sen vaknade jag av att det ringde på dörren haha :P vi tog det bara lugnt, och sen vid typ ett så började jag göra mig iordning . när jag va klar åkte vi till stan. när vi väl kom till stan så gick vi fort till domken för jag hade inte ätit nått på hela dan, men efter att jag var sjuk så har jag haft väldigt svårt att äta för att jag har krympt magsäcken :/ så jag kunde bara äta en halv mcfeast och lite pomfrit :S sen gick vi runt och kollade lite, han skulle köpa skor och jag hade inga planer, efter ett tag hittade han ett par svarta puma som va skit fina, och jag hittade oxå lite saker, en tjocktröja från carlings, bh och trosor från h&m, armband från ur&penn och strumpor från carlings :) väldigt nöjd faktiskt :)

när jag kom hem från stan tröffade jag emma, först va vi hemma hos mig ett tag och sen gick vi ut och satt och chillade :) jag har inte ätit nått på hela kvällen, så nu känner jag att jag börjar bli lite hungrig.

och juste, idag ringde tommy och gav mig massa härliga jobbtider, jag verkligen älskar att jobba (är det nått fel då eftersom att alla typ hatar att jobba!? ) haha så imorrn är första gången på jobbet för den här gången :) men jag är lite nervös eftersom att imorrn ska jag jobba i haninge, och jag brukar ju vara i farsta, så nu kommer det vara både ny butik och helt ny personal :S haha men det ska nog gå bra :)

jag skriver imorrn när jag har kommit hem från jobbet :)

kvällen :)

det har varit en riktigt trevlig kväll :) jag gick ut och mötte emma, sen gick vi till affären och handlade godis :) efter det gick vi och satte oss på det röda dagiset. det var bara vi två, men efter ett tag kom det några som vi inte känner och satte sig lite längre bort. vi hade trevligt, vi satt och snackade och garvade :) haha och sen så tog vi massa bilder :P haha jag lägger ut några nu och så kommer de fler i nästa inlägg :) ciao !


emma gillar att pussas ^^,

och hon gillar att få pussar oxå :P

lite seriösare :P

'eeh hallå, vad gör du? ;O '

* ååh kolla fåglarna ;) *

* men shit vilka fina fåglar *

haha vi hade väldigt kul åt bilderna, hoppas att ni oxå får lika kul när ni kollar :)

onsdag.

idag har vi som sagt haft skolavslutning. sen efter det gick jag till mammas jobb en stund och pratade lite med henne, sen åkte jag hem och satt vid datan, sen så åt jag lite och efter det gick jag ut och mötte emma <3 vi va ute ett tag sen gick vi hem till mig och sen ut igen :) när vi va ute satt vi bara på en bänk och snackade och hade det allmänt trevligt :)
va har bestämt att vi ska gå ut ett tag ikväll och bara ta det lugnt, det blir väl att sitta och snacka eller så tar vi en prommis :) *mys*


mongobild på mig, håret e ett helvete och jag vette fan vad jag gör :P haha
men jag bjuder på den ;)

skolavslutning.

wiho, nu är det inget mer bäckahagen som gäller, 10 fucking år i samma skola :O
igår var sista dagen, då bakade vi fyra stycken tårtor till klassen, det var kul, sen så slutade vi typ 12. och igårkväll var jag hemma hos emelie :)

imorsen började skolavslutningen klockan 10. i högdalens kyrka, det var några som sjöng, rektorn pratade och lite så, sen fick alla nior gå upp och få varsin ros :) efter det gick vi till skolan, och samlades i klassrummet där vi åt våra tårtor. sen fick vi betygen ( jävligt nöjd med dom ) sen efter det så tor vi en grupp bild och sen var det SOMMARLOV! :D  

här kommer lite bilder från idag och tidigare i veckan :)


emma utanför klassrummet :)


emma och jag , skolavslutning :)


klassbild, med agnetha, kerstin och malin oxå :)


bilder från tårtbaket :)
                 


bilder från 9:ornas fest :)



           


shopping :)

idag har jag varit i stan med mamma och shoppat massor! :D
efter att jag va i stan gick jag hem och provade alla kläder och sen gick jag med mamma till lidl och handlade mat.
för övrigt mår jag mycket bättre idag, har ingen feber vad jag känner iaf, men fortfarande lite ont i halsen fast inte lika som de tidigare dagarna, det har gått väldigt fort med tanke på att jag började med pencilinet igår :)

ikväll ska jag gå ut ett tag med emma och emilia, vi får se hur länge jag orkar , för man får ju inte köra gång för hårt i början ;P

här är grejerna jag har köpt idag :

                                         

1. Väska, Divided 98:-
2.
Legings, UCLA 33:-
3.
Långt linne, BikBok 33:-
4.
Långt linne, Gina tricot 99:-
5. Långärmad, BikBok 33:-
6. Lång blus, Gina tricot 149:-
7.
Sjal, BikBok 49:-
8. Tröja, BikBok 33:-
9.
Skor, Skopungten 249:-
10. (ingen bild) korta jeans 49:-
(på de sakerna som det står att de kostar 33:- var det igentligen 3 för 99:-  =P haha )

sjuk..

jag har inte skrivit i min blogg på jättelänge nu, först orkade jag inte eftersom att jag är sjuk, sen idag när jag äntligen satte mig vid datan så höll dom på att byta plattform på min blogg så jag kunde inte logga in.

jag har varit sjuk ssen i tisdags, jag har haft feber och ont i halsen. sen igår skulle vi åka till läkaren , men eftersom att pappa inte är hemma så har vi ingen bil, men mamma frågade en granne om han kunde skjutsa oss, fast han kom inte hem förrns akuten var stängd. så vi åkte idag istället, när vi kom dit fick vi sitta och vänta en liten stund, det var bara två före, men vi fick gå in efter att en hade varit inne typ en minut, när vi kom in frågade han lite frågor och kollade i min hals, och sa att jag har halsfluss så han skrev ut pencilin, sen åkte vi hem och mamma åkte till globen och hämtade mitt pencilin, tabletterna va sjukt stora :O men vad gör man inte för att bli bra :P och som tur e så blir man bra väldigt fort av pencilin :) så jag hoppas på att bli bättre redan i helgen :)

eftersom att jag har varit sjuk har jag inte gjort ett piss den här veckan, men jag har missat jävligt mkt roliga saker :'( först i tisdags skulle vi ha "klassresa" i farstanäset men eftersom att jag låg hemma med 39 grader feber kunde jag inte vara med, sen igår tog emelie studenten, det hade jag sett fram emot jätte länge, men det blev inget där heller för min del :'(

ciao!

jag, emma och julle var och badade i våmfjärden förra lördagen :)
jag i våmfjärden förra lördagen :)

RSS 2.0