söndag

jag är som sagt kvar i avesta, idag har jag solat, sen åkte vi och handlade lite mat och sånt :) när vi kom hem åt vi pastasallad till lunch, det var gott, sen solade jag lite mera och efter ett tag åkte jag och pappa och köpte lite grejer som vi hade glömt :P vi åkte lite längre för att kolla på några hus :) 
vilade ett tag när jag kom hem sen efter det började vi med maten, till middag blev det grillade hamburgare! :D dom blev supergoda :) efter maten spelade vi lite kort , och nu sitter jag här :P 

nu är det bestämt att älsklingen kommer upp hit på onsdag :) hans tåg kommer till krylbo kl 17.19 kan knappt vänta :) 
och imorrn kommer sara,micke och casper hem oxå! :D längar :) 

skriver igen så snart som möjligt :) 

lördag

idag har det varit en ganska lugn dag :) dagen började med att jag vaknade klockan åtta, gick upp och åt frukost sen så la jag mig ute på gräset ett tag men kände att jag var för trött för att vara uppe så jag gick och la mig igen och vaknade vi elva eller halv told, då jag gick upp och klädde på mig, drog till stan i avesta och kollade lite i affärer, köpte en bh,en mascara och en bikini :) sen åkte vi hem igen och åt sill till lunch :) sen åkte jag och mamma till stan igen och då köpte jag en väska för 25kr :D , två hårda armband och ett par adidas skor ;) sen åkte vi till lidl och handlade lite sen tillbaka till huset där vi solade en stund sen skuylle mamma ut och springa, då följde jag med på inlinesen :) haha fett kul . efter det lagade vi mat och idag var det grillad flintastek som gällde ;) 

dag har jag också dragit bort massa tapeter eftersom att pappa ska måla om väggarna så var jag snäll och hjälpte honom att slita bort tapeterna :) 

nu ska vi spela kort , ciao! 

avesta.

jag vet att jag har varit urusel på uppdatering på senaste tiden *skäms* men det ska jag försöka att ändra på :P 

jag hade en fantastisk vecka nere på västkusten, orkar inte skriva allt vi gjorde men vi var bland annat i linköping, kungsbacka, göteborg (liseberg) , smögen och i närheten av fjällbacka vet inte riktigt vad det heter just där vi var :P men det va som sagt jätte kul och jätte mysigt :) 

när jag kom hem tog jag det bara lugnt. har varit ute på saltarö och så har jag badat och lite andra olika saker :) idag när jag vaknade gick jag hem till emma direkt och solade på balkongen och åt frukost, sen vid typ 12.30-13.00 gick jag och mötte älsklingen, vi gick hem till mig och hämtade lite saker sen åkte vi till globen och bara hade det mysigt, jag köpte ett par skor (som egentligen är en storlek försmå men dom var så söta så jag va tvungen haha, dom kosta ändå bara 50kr ) och så köpte jag en bh och ett par trosor, ett rosa nagellack och en bikiniunderdel till becca :) 

sen när vi var klara i globen åkte jag hem och packade med raketfart, sen åkte jag , mamma och pappa till avesta :) pappa ska måla i min mosters hus så vi passade på att åka med eftersom att vi har ett helt hus för oss själva, eventuellt så kommer älsklingen upp i veckan när han är ledig :) hoppas,hoppas,hoppas... :) 

ska försöka låna pappas dator så ofta som möjligt och skriva nån rad men jag lovar ingenting :P 
jag kan heller inte lägga in några bilder eftersom att jag inte har någon sladd med mig och så är det pappas dator så han har inte mina bilder heller ( hoppas jag lyckas göra lite roliga inlägg i alla fall :P ) 

kommer sakna er där hemma massor och gör det redan ;) 
 

semester.

nu är jag hemma hos älsklingenpå värmdö :) har varit här ett tag och när jag kom hit började vi med att städa lite i bilen sen har va bara tagit det lugnt :) inatt ska vi åka till norge, men vi ska förbi västkusten på vägen och hälsa på några där och lite så :) det ska bli urkul! längtar som fan :D jag kommer att sakna alla här hemma men det ska bli väldigt skönt att få lite ledigt och bara ta det lugnt, och om någon undrar så ska jag inte blåsa en enda såpbubbla på hela semestern ;) haha det är det jag gör på jobbet hela dagarna alltså jag demar såpbubblor :P haha.

puss och kram, mobilen är med och jag förväntar mig många sms ;)

lördag.

idag har jag jobbat på BR i haninge centrum. det har varit ganska kul. men farsta e ju klart bäst! jag började klockan 12.00 och slutade 15.00 det var skönt att det var en ganska kort dag :)
efter jobbet gick jag och köpte en sak som emma bad mig köpa till henne, ett par örhängen på glitter. sen efter det gick jag till donken och köpte en stor pommes, garlic dip och en mellan cola. efter det gick jag till tåget och åkte hem, i älvsjö stog mamma och väntade på mig med bilen eftersom att bussen inte går. så hon skjutsade mig hem till emma och här har jag varit sen dess, ska äta här och vara ett tag till som ska jag hem och packa inför resan :D

skriver lite senare <3

söndag :)

hej bloggen! :)
idag har jag inte gjort så mkt, var i kungens kurva med mamma på förmiddagen, skulle köpa ett tält till mig och älsklingen som va kan ha när vi åker till norge om en vecka ! :D men vi hittade inte tältet :( så jag bad julle be sin mamma att åka och kolla om dom hade det på värmdö och det hade dom ! :) men i kungens kurva köpte jag tre par skor och en bikini överdel :) hihi

sen när jag kom hem gick jag hem till emma och kollade på film, sen gick jag hem och lånade ps2 av mina grannar, så sen sjöng jag lite singstar och nu väntar jag på att emma ska bli klar. och om ungefär en timme ska jag åka och möta älsk på hans jobb :) sen ska jag sova där och imorrn blir det förhoppningsvis frukost på donken :) haha och nu i en hel vecka frammåt har dom FF på värmdö så ja får väl försöka att va där mkt ;) haha

nu ska jag fixa det sista och sen gå :) puss !

torsdag

idag har jag suttit på balkongen hela dagen, jag gick upp och åt frukost sen har jag suttit på balkongen sen typ klockan 10 :) det har varit jätte skönt och jag har blivit jätte brun :) haha nu sitter jag bara och väntar på att emma kommer hem så vi kan åka till högdalen och sola solarium :) nu jävlar ska vi bli brunast i stan :P haha sen ikväll blir det middag på donken, ååh vad jag längtar :) haha

imorgon ska jag emma och älsklingen till stan och shoppa :D längtar! <3


jag och älsklingen <3


tisdag och onsdag.

TISDAG:
gårdagen började med att tommy ringde och frågade om jag hade lust att jobba kl 11-17 och självklart, vem kan tacka nej till jobb liksom ;) haha så jag gjorde mig iordning och så sen kom mamma hem och körde mig till jobbet ( eftersom att det inte går några bussar var mamma tvungen att åka från jobbet en snabbis och skjutsa mig för det fanns inget annat sätt för mig att komma dit. ) väl på jobbet blev dom förvånade att jag var där för tommy hade tydligen glömt att säga till dom att jag skulle komma, sen var det bara att sätta igång att dema såpbubblor :) efter nån timme började jag må illa och det kändes som att jag skulle svimma så jag tog en paus och drack lite, sen efter en liten stund kändes det likadant igen :S blev lite rädd då så jag smsade mamma och sa hur jag mådde, efter en stund kände jag att jag mådde så dåligt att jag inte skulle klara 4 timmar till på jobbet så jag sa att jag var tvungen att gå hem. jag ringde mamma och hon sa att hon skulle komma och hämta mig och köra hem mig. sen när jag kom hem så la jag mig och sov ett tag efter nån timme kände jag mig lite bättre. sen igår när emma kom hem åkte vi till högdalen och solade :D efter det var vi ute en stund sen gick vi hem :)

ONSDAG:
den här dagen skulle bli den STORA vilodagen för att kunna komma in på banan igen och må riktigt bra :) jag gick upp vid tio ungefär, då åt jag frukost , sen städade jag på mitt rum men tog lite pauser emellanåt :) sen till lunch gjorde jag rösti som jag åt med bea det var gott :) sen när klockan var lite innan tre klädde jag på mig och sminkade mig, jag tog tunnelbanan 15.27 till högdalen för att möta mamma och mormor, vi skulle handla lite fika för att mormor kom hit för att fira mig lite ( jag fyller år den 9onde men hon ska åka bort ) sen när vi kom hem var vi hungriga så vi gjorde lite middag, sill och potatis blev det, *smaskens* :) efter det satt vi och pratade lite, sen var det dags för fika och då kom emma, sen skulle mormor åka hem , då gick jag och emma ut och chillade på dagiset :)

imorgon ska jag oxå ta det lugnt (om inte tommy ringer och frågar om jag kan jobba) och så håller jag tummarna för att det är sol så jag kan sitta på balkongen och sola ett tag. när emma kommer hem , ungefär klockan fem ska vi åka till högdalen och sola :) längtar redan :) haha
jag skriver mer imorrn när jag vaknar :) ciao!


dagens kläder : en nyköpt klänning från cubus och svarta legings. tyvärr
ser man inte klänningen så bra men hoppas ni ser lite iaf :)


RSS 2.0