måndag 30/3

idag fyller pappa år! GRATTIS!! :) just nu har vi gäster, har ätit tårta och kakor :) mums.
skoldagen idag var lugn, vi slutade kl ett :) efter skolan åkte jag hem och bara tog det lugnt sen kom älskling hit och vi åt middag, spagetti och köttfärssås blev det idag :)
imorgon är det skola igen, börjar med gjumpa klockan 8 med idrott , och slutar 14.15 :) så ganska kort dag :)

i helgen köpte jag ett par grymma jeans! wiho är så nöjd med dom!!! :)



dom här köpte jag, fast dom är lite ljusare :)

..

ONT I MAGEN OXÅ SJÄLVKLART!!!

plöttsligt blev allt skit.

jadu, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva :/ jag känner mig tom och ordlös, har egentligen inte speciellt mycket att säga eller skriva men känner verkligen ett behov av att skriva av mig lite.. för det första mår jag inte helt bra, har hosta och är förkyld.. sen är det massa andra saker som verkligen inte är bra, vet inte vad jag ska säga/ göra / tro längre allt känns bara hopplöst skit. jag känner mig på något sätt bortglömd eller nått kan verkligen inte beskriva eller förklara den känslan.. vädret gör ju inte saker ett smack bättre ena stunnden är det vårfint och nästa är det jävla snöstorm.... blir så lack.

nu ska jag bada sen sova typ...

måndag.

jay, då var det dags för veckans superprommis med Maggan tha MAN! ;) haha se ya in tha hood :) eller förresten kom inte dit , det finns risk för skitsnack ;P
PUSS!

söndag.

jag tycker inte om söndagar, man har alltid sån ångest för att det är sista dagen på helgen och man orkar egentligen inte göra någonting alls och sen kan man inte somna på kvällarna för att man tänker på allt man har att göra i veckan :/ uscha!
helgen för övrigt har varit bra, i fredags var jag , sofia och micke hemma hos shorty. i lördags var jag i stan, utan att köpa någonting alls, sen åkte jag hem till älsklingen, vi åt god mat och kollade på en film som heter BenX, tyckte den var hemsk men sevärd. efter det åt vi avokado och sen gick vi och la oss, inte allt för sent :) imorse tog vi det lugnt och åt en god frulle, sen fixade vi oss lite, sen åkte vi ner till stallet, becca red en vända sen åkte vi hem och åt korv med bröd :)
de bestämde sig för att åka på fika hos Per och Michaela då åkte jag med och klev av i medis och tog tuben hem .

nu ska jag lägga mig i ett varmt bad och bara ta det lugnt. :)


onsdagen den 18 mars.

idag var vi bara en timme i skolan , hade en liten tanke om att matteläraren skulle vara sjuk eftersom att han var det i måndags, men vågade inte hoppas för mykcet, sen när vi fick reda på att han var det blev alla jätte glada :) så det var bara att åka hem igen , va hemma ca tjugo över tio, det var skönt, när jag kom hem tog jag det bara lugnt, tittade lite på teve, sen gick jag och la mig och vilade ett tag, det slutade med att jag sov i två timmar, var antagligen välbehövligt :)
imorgon har vi studiedag :) det ska bli skönt med en ledig dag :) fast det iofs kändes som att man va ledig idag :P

ikväll blir det en superskön megalång promenad med Maggan själv ;) haha <3

jag bjuder på en bild från The studio som jag var på för en vecka sen !



...eller vad sjutton jag kan lika gärna lägga upp två ;)



det var första gången jag kände att jag blev riktigt nöjd med bilderna, hela grejen var superkul, först blev man sminkad och sen fick vi gå in i ett rum med en fotograf och ta massa bilder,

the studio

igår sov älskligen hos mig :) vi hade jätte mysigt, först åkte vi till farsta efter skolan , jag skulle prata med min chef.. som inte ens var där.... i farsta stötte vi på pappa så vi fick skjuts hem. till middag åt vi köttfärslimpa med klyftpotatis :) sen gick vi ner till centrum och köpte glass :) vid åtta kollade vi på mästarnas mästare och åt glass med chokladsås :) sen gick vi och la oss ganska tidigt och låg och pratade ett tag .

idag i skolan hade vi bara två lektioner ( som varje onsdag) vi fick tillbaka vårat hår&kemi prov, jag var en poäng från vg :)
efter skolan gick jag och solade, sen åkte jag hem och fixade lite. snart ska jag åka till mammas jobb, hon slutar halv fem, då ska vi åka med mammas jobbarkompis till The Studio :) där dom ska fixa oss och ta massa bilder :) så idag ska vi vara "modeller för en dag", det ska bli kul! :) mer info finns på deras hemsida http://thestudiogroup.se/ 

ha en bra kväll! <3

RSS 2.0