Onsdag.

Vaknade upp i en riktig kyla :S det är inte tätt i våran lilla stuga så all kall luft kommer in på natten :( Dagen började med lite föreläsning på Loréal :) det var lärorokt och roligt :) efter det blev den en frisco på Max hihi :) sen engelska, efter det hem och hämta träningskläder, vidare till gymmet och förnya kortet sen gick jag och mamma på Pilates! Det var jätte skönt och kul!! :)
Imorgon blir det troligtvis bowling med älskling och några fler :)
Ha en bra kväll!

Praktik.

Idag är det måndag igen, och det betyder praktik :) det var jätte lugnt hela förmiddagen ända fram till klockan ett då det kom lite kunder :) Daniella sa att hon kan göra en toning på mitt hår nästa måndag, för att inte göra det för tätt inpå :) det ska bli skönt att får det bättre :)
Imorgon ska jag till skolan mellan 8.00 och 13.25 sen klockan 17.00 ska jag vara på jobbintro :) det blir jag och en annan tjej som ska vara där :) det tar ca två timmar :) efter det ska jag hem till älskling :)
Ha en bra kväll! :)

söndag kväll.

Halloj! Min helg har varit mysig och rolig :) I fredags var jag ledig, då var jag i stan ett tag och sen på kvällen var vi bara hemma (på värmdö) Sen i lördags tog vi det lugnt på morgonen sen åkte jag och älsklingen med Jens och fixade lite saker, sen åkte vi och köpte thai mat som vi åt hemma hos Jens :) Sen igår åkte jag och Becca och red ett tag, det var mysigt ! Igår kväll åkte jag, Becca, Linnéa och Älsklingen hem till Tobbe :) där var det en liten trevlig fest ;) Idag när vi vaknade åkte jag, Tobbe, Anna och älskling till donken och åt lite, sen åkte jag hem och tog det bara lugnt :)
Ha en bra kväll! :)

torsdag morgon :)

God morgon! :)
fyy va trött jag är, har varit det hela veckan , ändå har jag gått och lagt mig vid nio. Känner med helt slapp och sååå trött i kroppen :/ jag bestämde mig på grund av det att jag är hemma idag, det är bäst att vila ut.
Igårkväll började jag läsa en bok som heter "14 år till salu" ojoj vilken bra bok, jag brukar inte läsa böcker och har ganska svårt för att komma in i böcker men den här var verkligen speciell, det är en sann svensk historia om en tjej som blivit våldtagen och sedan sålt sex. Jag läste 30 sidor igår och blev helt fast, ska fortsätta läsa mycket idag :)
så den boken kan jag verkligen rekomendera :)
Ha en bra dag!

Design.

Hej hej !
Jag tänkte höra med er läsare om det är någon som skulle vilja hjälpa mig med att göra en ny fin design :) jag har inga krav på hur den ska se ut, ingen tidspress då det inte är bråttom :)
Så OM det finns någon jättesnäll som skulle vilja hjälpa mig så är det bara att skriva en kommentar i detta inlägg :) Tack på förhand :)

söndag.

Nu har mitt pencilin börjat verka, så jag känner mig bättre nu :) helgen har varit lite sisådär... torsdag och fredag vara jag hemma, åkte ut till värmdö i fredags för att fixa hundarna och oss själva inför utställning och kinesträff.
Lördag: Dags för utställning äntligen... efter en tjaffsig resa, felkörning var vi försenade och jag hade världens magkatarr... usch.. vi hade missat vaccinationskontrollen. Vi hittade i alla fall fram till Fia (uppfödaren) hon hjälpte mig att göra iording Max som var helt nerspydd av Rut. Sen var det dags att gå in i ringen , tja det gick väl sådär, syster Lova kom etta , BIM och vi kom tvåa :)
Söndag: Dags för kinesträff i rålambshovsparken!! :) ååh så roligt, vi fick skjuts till söder mälarstrand
, därifrån gick vi till fridhemsplan med hundarna, det var skönt :) tog en hamburgare sen gick vi ner till rastgården och träffade massa söta kineser!!! :) det var kul, tråkigt bara att vi var tvugna att gå efter ungefär en tinne men det var för att jag skulle på jobb intervju , det gick bra tror jag :) kändes bra i alla fall ;)
Ha en bra kväll!! :)

Avesta!

Hej hej !
Nu är vi i avesta! ååh vad roligt det är :) Casper springer runt och leker och Wilma hon lyckas riktigt bra med att charma oss alla! :) ska vara här några dagar, imorgon ska vi göra egen sushi till middag! :) ska bli spännande , har faktiskt aldrig provat det :)
Sen i veckan blir det sista fix och trix inför utställning och kinesträff nästa helg!! :D Längtar som tusan!
Ha en bra kväll !
Jag och Casper i julas :)

3:e september

Hej hej !
har inte skrivit på ett tag men det beror på att jag har varit sjuk i en vecka nu :/
det har inte varit kul, har knappt orkat resa mig ur soffan :/ men nu är det mycket bättre :)
helgen ska jag spendera i Avesta hemma hos min bästa kusin Sara och hennes underbara barn :)
sen nästa helg är det dags för Hundutställning igen!!! :) ååh det ska bli så kul , hoppas att det går bra för oss igen! :)
Jag och mamma var och hämtade pappa på Bromma flygplats, kom hem för en stund sen :) det är roligt att träffa pappa igen, det var ju ett tag sen :)
Ha en bra kväll!! :)

RSS 2.0