onsdag.

idag har jag varit i skolan mellan 8.45 och 14.05 sen var det direkt till jobbet som började 15.00 och slutade 19.00, nu är jag TRÖTT, ska stupa i säng. bye!

söndag

lite kortfattat om min helg :) i fredags var jag och älsklingen ute och åt på Bamboo Palaze :D sen sov vi hos honom :) och igår var jag i stan på dagen , sen var jag hemma hos Shorty :) och till sist idag så har jag varit i farsta :) har letat som en tok efter ett par vinterskor men det finns ju fan inga snygga :( usch vad less jag blir :/
imorrn är det skola igen som gäller sen ska jag nog dra och gymma, ska klippa anna-karin någon dag i veckan och så ska jag jobba :) det ska bli kul ;)
nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva, det är så trist när man verkligen inte kommer på nått, :/ kanske skriver senare :)

torsdag

gårdagen var riktigt bra :) vi köpte lite mys snacks i slussen och så köpte vi lussebullar sen åkte vi hem och hade det bara allmänt mys hela kvällen :) eftersom att vi firade ett år på en onsdag så blev det inte så mkt "firande" så vi har bestämt att vi ska gå ut och äta middag imorrn :)  så imorgon efter skolan blir det att åka direkt till gymmet sen hem och efter det möte älsklingen för en mysig middag på stan ;) 

idag när jag kom hem klippte jag mina små söta granntjejer ;) det gick jätte bra och båda blev jättenöjda :) 

den här helgen blir en lugn ledig helg, det är väl min enda lediga helg på flera veckor :P sen blir det hårdkörning på jobbet :) 

ett år av kärlek! <3

Idag den nittonde november klockan 20:38 för exakt trehundrasextiofem dagar sen så hände det en väldigt stor sak i mitt liv, jag, Sophie Nilsson och du, Jonathan Steneros blev ett <3

nu tänker säkert alla att jag är helt knäpp som kommer ihåg hur mkt klockan var och allt :P haha men det är faktiskt uppskrivet ;) haha.

det här året har gått väldigt fort, och det har hänt massa roliga, tråkiga, underbara och helt fantastiska saker :D<3

jag kan inte beskriva min kärlek till dig älskling!!! <3<3


fortfarande sjuk

nu har jag varit sjuk i en hel vecka , det känns inte så kul längre :(
och idag skulle jag ha gått till skolan men jag hostade hela natten och vaknade med huvudvärk imorse så jag va hemma idag oxå. och idag är det en riktigt bra dag :D min nya chef ringde idag, och jag ska jobba redan i helgen! kommer även få jobb vissa fredagar och i jul :D känns skönt att ha det klart, jag ska dit imorrn och träffa henne och prata lite :)
nu snart ska jag och älsklingen åka å träna på WorldClass :) sen ska jag prata med en personlig rådgivare som ska hjälpa mig lite :P haha

jag kanske skriver ikväll om jag har tid :) kram!


Lite kul lista :P

Klädsel
Vad har du på dig idag:
myskläder
Vad använder du just nu för skor: blandat
Favoritfärg på kläder: allt möjligt

Senaste person som

Sov i din säng:
Jag
Du pratade med: pappa
Du gick på stan med: tove
Skällde på dig: Ingen aning

Senaste
Låt du hörde:
Takida - the dread
Film du såg: Fröken sverige
Mat du åt: sushi
Kram: mamma
Puss: älskling
Känslan: jag vill inte vara sjuk. 
Resa: thailand
Dröm: Kommer inte ihåg
Boken du läste: "Linas kvällsbok"
Personen du träffade: pappa
Personen du pratade i telefon med: mamma
Personen du fick sms av: Älskling
Gången du åt en 7-eleven korv: har aldrig gjort det.
Gången du var utomhus: igår
Gången du sov: Inatt
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Igår
Saken du köpte: blommor till älsklingen

Om dig

Namn: Sophie
Ålder: 16
Smeknamn: Sofflan, älsking, loppan, fjonken
Sysselsättning: Pluggar, är med Älsk, kompisar
Bra egenskaper: snälla,omtänksam
Dåliga egenskaper: Irriterad på små saker
Linje/klass: FR1A, Frisör, st:eriks gymnasium
Hårfärg: Mörkbrunt
Ögonfärg: gröna
Skostorlek: 40

Sjuk.

jag är sjuk, vill inte vara sjuk, det är tråkigt :(
snart kommer älsklingen hit, han har precis slutat skolan :)
jag är ledsen för den dåliga uppdateringen men jag har varit på värmdö i helgen och då har jag alltså inte haft någon tid för datorn, och igår när jagkom hem så la jag mig och sov sen låg jag framför teven och efter det var det dags för sängen. fan vad besviken jag blir när jag kollade på min statistik till bloggen, har bara haft ca 3 unika basökare på jätte länge :( vill ju ha många läsare :/ 

later!

torsdag

idag är det som sagt torsdag, och hittils så har det gått riktigt bra för mig med att komma igång med mitt bloggande igen :)
imorse var det väldigt segt att komma upp ur sängen, ville helst ligga kvar hela dan ,  med tanke på att jag hade jätte ont i halsen oxå :/ men men ibland måste man och då är det bra när man har någon som kan säga det till en ;) väl i skolan var det frisörteknik som gällde, först en genomgång, sen fick vi börja klippa lika längder på herrdockan. 
sedan var det lunch, och den här veckan är det nån temavecka i matsalen som heter "tema matsmart" , maten har låtit så vidrig vissa dagar så man inte ens har velat gå in i matsalen. igår var det ganska okej, men idag var det nån morotssoppa som inte såg så lockande ut så det fick bli mackor och fil för mig :) sen var det dags för matt, ganska chill, satt och pratade med Tove mesta delen av lektionen :P efter matten var det bara engelskan kvar, men eftersom att jag inte har kännt mig bra idag så valde jag att gå hem istället.

ikväll har vi bokat in en middag med Sofia! :D det ska bli roligt, och väldigt trevligt. jag ska möta henne vid tunnelbanan snart då ska vi vara ute ett tag sen blir det middag :)

och juste, på lördag kommer sara hit , hon ville att jag skulle klippa hennes toppar :)

see ya.

jag älskar dig högst av allt, jonathan steneros ! <3

GRATTIS MAMMA!

Jag måste ju passa på att säga grattis till mamma oxå :) puss och kram :) <3


tisdag

idag är det tisdag och jag är på ett bra blogghumör idag så jag hade faktiskt tänkt att börja blogg igen , men ha inte för stora förväntningar för jag kan tyvärr inte lova någonting. sak iaf försöka att få in någon rad sådär ibland :) haha

nu eftersom att jag inte har skrivit på ett tag så har jag varken ork eller lust att skriva om vad som har hänt på senaste tiden, vi får se frammåt istället ;) just nu sitter jag i skolan på en tråkig data lektion haha så det är bara att skriva blogg och vara inne på facebook medmera :P haha
ikväll blir det gäster hemma, det ska bli kul :) sen på söndag så fyller älsklingen 18 år :D<3 får hoppas att det blir kul då oxå :) haha.
igår hade jag utvecklingssamtal, det gick bra, det gick faktiskt väldigt bra eftersom att vi inte har gått här så länge så har lärarna inte så mycket att prata om :)

ciao!

RSS 2.0