onsdag.

idag har jag gått på stan mellan 12 och 19, gissa om jag är trött. usch mina fötter värker :( men men snart får man sova och det ska bli mer än skönt :) från stan fick jag med mig ett par svarta byxor, en lång tröja och en tunika från gina tricot och sen köpte vi lite olika presenter :)
jag tänkte sammanfatta min vecka lite kort, i måndags gymmade jag efter skolan sen efter middagen gick jag ut och mötte sofia, vi tog en lång promenad med livet som insats, usch vi skulle ha tagit på oss skridskor istället, så halt var det.
igår efter skolan åkte jag och älsklingen och hälsade på Emelie, David och lilla Ludvig på BB :) sen var det bara att rusa till jobbet för min del :P väl på jobbet så var det väldigt lungt, det var skönt med tanke på att jag inte jobbat sen jullovet.
idag hade vi en kort skoldag mellan 8.45- 11.10 :) väldigt skönt , efter skolan drog jag och tove till stan :) vi gick runt och klooade sen tog vi en fika :) sen vid två mötte jag älsklingen och tove åkte hem. vi fortsatte gå på stan i timmtals :)

ciao!


skolan

dagen började med magkatarr , inte speciellt kul :( skolan började med idrott vi dansade bugg :) sen efter det såg vi på en as gammal film på svenskan som var både svartvit och utan ljud , sen var det lunch med kyckling med curry och ris :) efter skolan ska jag nog följa med mamma till jeanette, mamma ska klippa och slinga :) skriver kanske senare :)

matte är tråkigt

nu är det sista lektionen för idag och det är matte jag är äckligt trött och så är jag helt hemskt sugen på en cola , det börjar nästan kännas jobbigt. matteräknandet har jag gett upp totalt för idag redan 35 min innan lektionen slutar, är inte så nått sånt humör idag :/ ikväll blir det väl bara myskväll och sova TIDIGT! skriver senare.

frisörteknik

snart är dagen slut, till lunch blev det fisk, potatis och sås det var jätte gott :) efter lunchen var det frisörteknik som gällde vi skulle först tvätta varandras hår sen efter det skulle vi fönblåsa varandras hår med mycket volym (Det låter enkelt men man ska göra på ett speciellt sätt :p ) och nu är det min tur att bli fixad :)

skolan

Japp precis som jag skrev så sitter jag i skolan :) vi har svenska, det är så himla segt , idag har vi matte så vi slutar klockan fyra :( känns inte speciellt lockande men men vad gör man. jag kanske skriver senare igen , vet inte riktigt vad jag ska skriva :p haha ciao :)

onsdag

imorse vaknade jag innan 7 av mig själv, väldigt förvånande, jag trodde att det skulle vara svårt att komma upp idag med tanke på att jag inte kommit upp före 10 på flera dagar :P , jag lovade sofia igår att följa med henne till sös idag, hon sa att vi skulle vara där kvart i nio, men sen imorse kom hon på arr vi skulle vara där kvart i tio :P sen var båda klara så vi tog en tunnelbana tidigare, när vi var klara gick vi en skön promenad till ringen och kollade lite men båda var trötta så vi bestämde oss för att gå och äta på donken :) där satt vi ganska länge bara för att fördriva tiden haha :) sen var det dags för sofia att gå till skolan så jag åkte hem, och nu sitter jag här :) jag har faktiskt ganska tråkigt, men snart kommer min älskling hit, han är på väg nu tror jag :) <3
skriver kanske senare :)

trettondag jul

idag har jag gjort ganska mkt grejer :)
först åkte vi till ikea och kollade lite, vi köpte mest 'bra och ha grejer' haha :) sen åkte vi till media markt. där bestämde  jag mig för att köpa en ny mobil, men med min tur så hade dom ju såklart inte den jag vill ha kvar :/ men dom var snälla och ringde till nacka och där hade dom en kvar som ja la undan :) så då bar det av till nacka där jag köpte mobilen.
efter det åkte vi hem och åt middag, sen gick jag ut och mötte sötaste fia :) vi gick en långpromenad :) det var superskönt :) nu har jag precis badat, sitter och lyssnar på musik och ska sova straxt :)

måndag

hej på er!
har varit på värmdö hela helgen, kul. ikväll ska vi ha myskväll hemma.
känner mig bara allmänt depp.. kanske berättar mer om helgen en annan dag.

har bestämmt (tror jag) med underbara sofia att vi ska ses imorrn, ska bli kul, saknar henne!

hugg! 

Nyårsdagen

Idag är en sån dag som jag verkligen hatar, allt är bara fel, man är trött, har tråkigt och är typ allmänt deppig, och sen som grädden på moset så slutade förra terminens SLkort igår och det nya börjar IMORRN!? :O ja så man har inget att åka på heller :/ men men nu har jag iaf tagit mig igenom den här dagen.... jag började dagen med ett skönt skumbad :) sen var det dags för lunch , det blev lite julrester, efter det en runda Monopol Sverige, efter det har jag bara varit allmänt seg fram tills jag fick pizza då jag blev ännu mer seg och illamående :(
och så saknar jag min älskling :(<3
imorrn blir det jobb igen.. vet inte vad som har hänt med mig för på senaste tiden har jag verkligen inte haft nån lust att gå till jobbet :/ förut älskade jag det liksom :S

btw så fick jag pappas gamla kamera igår :D den är bra, TACK pappa! <3

see ya!


bjuder på en från igår! ;)

RSS 2.0